23 juni 2009
19:00

Mörlunda GIF

Referat: Fagerhults AIK A - Mörlunda GIF

Ett strålande Ekingen gästades idag av Mörlunda, ett revanschsuget lag som gick på pumpen hemma mot FAIK 2-6.
De 24 betalande fick se ett hårt pressande Mörlunda i första kvarten med ett stabilt försvar och säkra nedplockningar av Ola räddade FAIK från ett underläge.
Matchen gick sedemera in i ren kamp och ställningskrig, de sopm vann den kampen blev de gula som genom heta Hellgren satte 1-0..
Nu tog FAIK över lite och styrde lite mer av spelet.
Minuter före paus kom dock chockmålet som betydde 1-1 när en anfallare fick röra sig tämligen fritt i straffområdet!
1-1 i paus alltså och det kan man väl se som helt rättvist.
I andra halvleken fortsätter kampen men Mörlunda orkar inte riktigt hålla i spelet som FAIK gör utan börjar slå ganska mkt i luften vilket både backar och innermittar bemästrade och spelade sig upp i planen istället.
2-1 kom genom fint spel där samme Hellgren dundrade in.
Bra överlag idag och kul när vi rullar boll trots ganska dålig plan fortfarande!
Ett litet finger höjer vi dock för Yibbe som gjorde väldigt bra inhopp och spelade smart, låg bakom ett av målen och många andra farligheter.
Nu tränar vi lite smått vad vi tycker själva, först nu på torsdag 18:30 sen får vi bestämma själva, dock är träning på egen hand väldigt viktig för att inte tappa kondis, då har vi en tråkig höst framför oss, tänk på detta gubbs.
Ha ett trevligt uppehåll och hoppas innerligt vi ses på våra "träningsträffar"...
Fagerhults marknad 18/7.. Var beredda på att komma o hjälpa till..